Bejelentés

Hulladékudvar a 17. kerületben

Hulladékgazdálkodási központ a Régiakadémiatelepen lévő törmeléklerakó központunkban és lomelszállítás 17. kerület

XVII. kerületi sittlerakónk hulladékgazdálkodási jogosultsággal rendelkezik, a 17. kerület körzetéből nálunk lerakodott vegyes hulladékból kiválogatjuk a sittet és a különböző összetételű pl. fa szemetet. Ügyfélszolgálati számunk rendelkezésre áll a +36 30 90 30 300 számon. Ha honlapunkat mobiltelefonon böngészi, akkor a következő fényképre koppintva rögtön hívhat is minket. sittlerakó ügyfélszolgálat 17. kerület telefonszám
Korszerű gépsorunk révén szétválogatott építési törmeléket és lakossági hulladékot 23 m3-es hulladékszállító teherautóinkkal hivatalos engedéllyel rendelkező hulladéklerakóba szállítmányozzuk. Az újrahasznosítható műanyag hulladékot megfelelő üzemekbe visszük.
A zöldhulladékot (pl. növényi hulladék) komposztáló telepekre szállítjuk.
A lomtalanítás után megmaradt hulladékot, a sitt szállításához hasonlóan, szintén a hulladékkezelő üzemünkbe szállítmányozzuk, ahol szortírozzuk őket. Az újrahasznosítható anyagokat kiválogatással elkülönítjük és újrahasznosításra alkalmas helyre fuvarozzuk.
Szeméttelepünk célja, hogy a szakképzett kollégák révén üzemeltetett telephelyünkön a háztartásokban keletkező hulladékokat szétválogassa, és a megfelelő helyekre fuvarozza. Jelentős szerepünk van a hulladékok hasznosítási arányának fokozásában.
Hulladékválogató gépsor munka közben:  

Milyen hulladékok hulladékudvarunkba szállítását és feldolgozását vállaljuk 17. kerület övezetéből?

Veszélyes és kommunális szemetet nem veszünk át!
Fahulladék átvétele: pl. raklapok, bontott zsaluanyagok
Zöldhulladék leadása: például kivágott növények, levágott gallyak, lemetszett ágak
Építkezésből származó hulladékok: pl. beton, egyéb építési hulladék elszállítása, építési konténert is rendelhet tőlünk 17. kerület környékén!
Konténeres sittszállítás mellett lomtalanítással, konténeres lomszállítással is foglalkozunk 17. kerület körzetében. Ha Önnél a lakásban, a padláson tornyosulnak a lomok, a szemét, öreg bútorok, könyvek stb., kedvező áron vállaljuk ezek elvitelét 17. kerület vonzáskörzetében, vagy akár behozhatja saját fuvarral is a sittlerakónkba.
Papírhulladék átvétele: folyóiratok, könyvek, hullámpapír, kisebb papírdobozok
Műanyag hulladék átvétele: pl. lecsavart kupakok, fóliák
Tároló konténerben vegyes hulladék: pl. cserép
Háztartási hulladékátvevő helyként is működünk.

Ipari hulladék elvitele 17. kerület régiójából – hulladékkezelő központ

Konténer bérlés, hulladék szállítás, konténeres szemétszállítás hulladékfeldolgozó telephelyünkre, szemetes konténer bérlés 17. kerület +36 30 944 3839.
Minden évben hozzávetőleg 150 ezer tonna mennyiségű hulladékot (pl. papírhulladék, építési hulladék) befogadó, válogató és a megfelelő újrahasznosító telepekre küldő sittlerakónk lakossági hulladékudvarként működik Budapest Régiakadémiatelepén, saját maga is elhozhatja hozzánk a hulladékot például kisteherautón.
Leszámítva a veszélyes és a háztartási hulladékot gyakorlatilag bármilyen hulladékot fogadunk a főváros 17. kerületében lévő, nagyon könnyen elérhető szemétlerakónkban.
Hulladéklerakónk nyitvatartása:
Hétfő-péntek: 07:00 – 17:00 Szombaton: 07:00 – 15:00 Vasárnap: Zárva
Megjegyzés: sittlerakónkba csak nyitvatartási időben lehet hulladékot hozni, telefonon azonban minden nap 7 órától 21 óráig állunk rendelkezésére.
ÚJDONSÁG!
A konténerért BANKKÁRTYÁVAL is fizethet! Konténer rendelés bankkártyás fizetéssel!
konténer fizetés kártyával
A tároló konténer bérlését bankkártyával is kiegyenlítheti, közvetlenül a konténeres autó sofőrjénél!
Ne töltse idejét ATM-nél, az elektronikus fizetés tökéletes megoldás!
lakossági hulladékudvar 17. kerület

Ha konténeres hulladékszállítást választ, miért szállíttassa velünk a hulladékot?


 1. A weboldal készítésének időpontjában 15 konténerszállító járművel és több, mint 500 konténerrel rendelkezünk. Azért lényeges információ ez, mert sokféle konténerméret közül választhat, és minimális idő leforgása alatt ki tudjuk szállítani Önnek (cégünk a terjeszkedését elégedett ügyfeleinek köszönheti, tekintve cégünk indulásakor csupán egyetlen konténeres járművünk és 5 szemetes konténerünk volt).

 2. A konténer megrendelését követő pár óra leforgása alatt, de legfeljebb 24 óra alatt kivisszük a megrendelt konténert.

 3. A konténer a szemét rakodása végett akár 7 napig díjtalanul Önnél maradhat.

 4. A szemétszállító vállalkozások többségénél a kerti hulladékot elkülönített tároló konténerbe kell raknia. Mivel telephelyünkön erre a célra rendszeresített válogató berendezéssel rendelkezünk, ezért Önnek nem szükséges bajlódnia a hulladékválogatással, és nem kell emiatt plusz konténert rendelnie.

 5. Igazodunk az Ön időbeosztásához, szombaton (ünnepnapon) is felvesszük megrendelését.

 6. Elektronikus adatbázisunkban percre lebontva nyomon követjük a szemétszállítás útját.

 7. 17. kerület egész területén behajtási engedéllyel rendelkezünk, hivatalos szemétbegyűjtési és elszállítási engedélyünk van.

 8. Amennyiben több alkalommal rendel tőlünk tároló konténert meghatározott időn belül, szolgáltatásaink ismétlődő igénybe vételekor csökkentett áron kínáljuk a szolgáltatásainkat! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje a saját igényeihez igazított árajánlatunkat!

 9. Több mint 2 évtizedes tevékenységünk során a piac egyik legmeghatározóbb szereplőjévé váltunk, mindenféle helyzettel, problémával megbirkózunk.

 10. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha Ön is az!

lomtalanítás 17. kerület

A legkedvezőbb szemétszállítás 17. kerület körzetében?

 
Ha a törmelék elfuvarozásának összegét is szeretné megspórolni, akkor elszállíthatja a telephelyünkre is az előkészített hulladékot.
A lomelszállítás területén a fővárosban az egyik legolcsóbb vállalkozás vagyunk.
A szemétszállítás területén 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk, bízza ránk a piszkos munkát!
A szemétszállítás egyik leggazdaságosabb módja a konténeres kocsi. Amint végzett a konténer pakolásával, hívhat minket, és máris útra kel a sofőrünk.
Ha felhívja diszpécser kollégánkat, és ismerteti neki a problémát, hogy milyen hulladék elszállításáról lenne szó, akkor ő tanácsot ad Önnek, hogy zsákos vagy konténeres lomelszállítást érdemes-e igényelni.
konténeres autó 17. kerület
Áraink
Az építési törmelék elszállításának díja megegyezik a többi hulladéktípus elszállításának és a központunkban való leadásának árával. Több konténer rendelése esetén kedvezményt adunk. Árainkról a következő hivatkozásra kattintva tájékozódhat: Törmeléklerakási díj

Hány zsákra van szükség a sitt elviteléhez?


Sokszor előfordul, hogy az emberek alábecsülik az elvitetendő sitt mennyiségét. Ebből adódóan tanácsoljuk inkább azt, hogy biztos, ami biztos inkább nagyobb űrtartalommal rendelkező konténert igényeljenek.
A tároló konténerek változó befogadóképességűek, gyakorlatilag tökéletesen az igényeihez szabott méretű szemetes konténert tudunk biztosítani. A sitt telerakása lenyitható szemetes konténer esetén lényegesen praktikusabb, ugyanis egy padlón keresztül „be lehet talicskázni” a törmeléket.
építési konténer 17. kerület

Gyakran ismétlődő kérdések a konténeres hulladékszállítással kapcsolatban


 1. Mekkora konténer kell? Az esetek 70-80%-ában beigazolódik, hogy a megbecsült konténerméret végül nem lesz elég. Az újabb konténer rendelése fölöslegesen teszi költségesebbé a konténeres hulladékszállítást. Ezért azt ajánljuk, hogy inkább valamivel nagyobb konténert rendeljen, mint ahogy ránézésre tűnt.

 2. Milyen típusú hulladékokat lehet elszállítani? Veszélyes hulladék kivételével gyakorlatilag akármilyen hulladékot, bővebb tájékoztatást a következő telefonszámon kaphat: 06-30-944-3839.

 3. Vegyesen is szabad pakolni a különféle szemetet, törmelékeket? Igen, keverve is lehet pakolni a szemetet és a sittet, a telephelyünkön egy hulladékválogató gép szortírozza a beérkezett hulladékokat.

 4. Meddig tarthatom magamnál a konténert pakolás végett? A konténer rendelés után jópár napig is Önnél maradhat díjtalanul. A további feltételekről kérjük, egyeztessen a kollégánkkal.

 5. Munkaszüneti napon is lehet kérni konténert? Igen, 17. kerület területén hétvégén is hívhat minket bizalommal, és ki is visszük Önnek a kért konténert. Folyamatosan bővülő, jelenleg több mint 400 konténerből és 12 konténeres autóból álló állományunk folyamatosan rendelkezésre áll.

 6. Kell-e engedély a konténer utcai lerakásához? A legtöbb önkormányzattól területfoglalási engedélyt kell kérni a konténer utcai lerakásához. Folyamatos rakodás esetén nincs szükség rá.

 7. Nagyon kevés hulladékot is szállítanak? Igen, ha egészen minimális mennyiségű hulladékot szeretne elvitetni, akkor 3,5 tonnás kisautónkkal megoldjuk ezt.

 8. Saját autóval is be lehet vinni a telephelyükre a hulladékot? Igen, munkatársaink bevételezik az Ön által behozott hulladékot is.

Kedvező áron történő konténeres sittszállítás akár szombaton is 17. kerület körzetéből sittlerakónkba Budapesten, szemétszállítás tekintetében a zsákos sittszállítástól a legnagyobb konténer elszállításáig szívesen vesszük megrendelését: +36 30 90 30 300!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!